BK Bouw B.V.
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

Welkom bij de website van de BK Bouw B.V.

Sterk en betrouwbaar in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Vragen? Bel, fax of e-mail ons!

Telefoonnummer: 035 - 695 64 00
Faxnummer: 035 - 695 64 09
E-mailadres: info@bkbouw.nl

U kunt uiteraard ook onze algemene website bekijken:
http://www.bkbouw.nlDynamiek in groepsverband met een sterk accent op regionale dienstverlening


De ontwikkeling van de BK Bouw Groep is in sterke mate afgestemd op de vraag uit de markt. De vestigingen opereren zelfstandig en slagvaardig ten behoeve van het optimaal uitvoeren van de bouwopdrachten van hun directe opdrachtgevers. Ze kennen de plaatselijke omstandigheden, de specifieke wensen, en spelen daar op in. Het zijn niet zelden de grote toonaangevende ondernemingen, die de dienstverlening van het regionaal gevestigde bedrijf hoog inschatten.

Op deze wijze werden de regio's Amsterdam, het Gooi en Utrecht sterke pijlers. De zelfstandige vestigingen van de BK Bouw Groep verkregen ook een ruime bekendheid op plaatsen waar voor de landelijke steunpunten van opdrachtgevers, werken werden uitgevoerd. Op dit moment bestrijkt de BK Bouw Groep met haar hoofdactiviteiten een gebied van circa 50 kilometer rond de vestigingen in Almere, Amsterdam, Naarden, Bussum en Zeist.

De groei en ontwikkeling in verschillende bouwdisciplines kwam vooral totstand op eigen kracht. Overnames werden gerealiseerd op basis van het versterken van vakdisciplines, zoals in de restauratie en de versterking van de regionale aanpak die mede door de groeiende verkeerscongestie gebaat is met een beperkte vestigingsafstand ten opzichte van de uit te voeren werken. Bij de grote werken, of daar waar specifieke kennis benodigd is, kunnen de projectleiders in de vestigingen een beroep doen op de ervaring bij andere vestigingen. Op deze wijze is de totale uitvoeringsdeskundigheid en specifieke kennis voor het uitvoeren van opdrachten voor alle BK Bouwbedrijven beschikbaar. De hoofdvestiging in Bussum speelt hier de co÷rdinerende rol.

De BK Bouw Groep stimuleert, onderzoekt mogelijkheden tot projectontwikkeling, zet aan tot deelname in nieuwe markten, co÷rdineert combinatieprojecten en bewaakt de gedegen solvabiliteitspositie.

In de flexibiliteit van de organisatie van de BK Bouw Groep ligt het evenwicht besloten tussen samenwerken en zelfstandig opereren. De BK Bouw Groep geeft daarbij hoge prioriteit aan korte communicatielijnen en een zo plat mogelijke organisatie. Voor elk project geldt dat in verhouding met de grootte en de complexiteit voldoende eigen mensen op het werk aanwezig zijn. Steeds dezelfde mensen onderhouden de contacten met de relaties. Dit komt de kwaliteit en de snelheid van de uitvoering van het werk ten goede.